메뉴 건너뛰기




Volumn 46, Issue 3, 1999, Pages 148-154

Stability and composition ratio of anthocyanin pigments from Ipomoea batatas Poir.

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0001531988     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.46.148     Document Type: Article
Times cited : (25)

References (11)
  • 1
    • 85034504670 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 23744459493 scopus 로고    scopus 로고
    • New Food Industry, 39, 33 (1997).
    • (1997) New Food Industry , vol.39 , pp. 33
  • 3
    • 85034513172 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85034488266 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85034518419 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85034509859 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.