메뉴 건너뛰기




Volumn 57, Issue 8, 1993, Pages 1376-1377

Effect of Lactoferrin on Iron Solubility under Neutral Conditions

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0001178880     PISSN: 09168451     EISSN: 13476947     Source Type: Journal    
DOI: 10.1271/bbb.57.1376     Document Type: Article
Times cited : (32)

References (13)
  • 2
    • 84949073322 scopus 로고
    • Japanese)
    • Y. Saito, Jpn. Food Sci. (in Japanese), 29, 21-32 (1990).
    • (1990) Jpn. Food Sci. , vol.29 , pp. 21-32
    • Saito, Y.1
  • 9
    • 0014949207 scopus 로고
    • U. K. Laemmli, Nature, 227, 680-685 (1970).
    • (1970) Nature , vol.227 , pp. 680-685
    • Laemmli, U.K.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.