메뉴 건너뛰기




Volumn 69, Issue 4, 1997, Pages 675-683

Improvement of taste of natural sweeteners

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0001081954     PISSN: 00334545     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1351/pac199769040675     Document Type: Article
Times cited : (60)

References (39)
  • 6
    • 0642355563 scopus 로고
    • S. Lee. Guihaia 1, 17 (1981).
    • (1981) Guihaia , vol.1 , pp. 17
    • Lee, S.1
  • 16
    • 0003532827 scopus 로고
    • Pergamon Press, Oxford, U. K.
    • The Amylase Research Society of Japan, ed. Handbook of Amylases and Related Enzymes, pp. 154-164. Pergamon Press, Oxford, U. K. (1988).
    • (1988) Handbook of Amylases and Related Enzymes , pp. 154-164


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.