메뉴 건너뛰기




Volumn 74, Issue 5, 1996, Pages 375-379

Isolation of Low i-Valeraldehyde-Producing Mutants from Aspergillus oryzae and Their Sake Brewing Characteristics

Author keywords

Aspergillus oryzae; i valeraldehyde; Koji; Mureka; Sake

Indexed keywords


EID: 0000208340     PISSN: 09193758     EISSN: 24358630     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (12)
  • 1
    • 1542390063 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 1542390064 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 1542599778 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 1542390059 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 1542390062 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 1542704695 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 1542390065 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 1542390060 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 1542599775 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 1542599776 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 1542599774 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 1542390061 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.